KULLANIM KILAVUZU


Bu sitede Anasayfa kısmında dersin amacı ile ilgili bilgi ve konulara erişmek için “kullanıcı girişi” kısmı yer almaktadır. Konulara erişebilmek için kullanıcı girişi kısmında öğrenci numarası ve şifreye öğrenci numaranızı girmelisiniz.


Gezinme kontrolü


• Bu içerik çerçevesi içerisinde gezinmek için sol menüdeki ders konuları, ders hakkında açıklamalar, iletişim ve vaka tartışması düğmelerini kullanabilirsiniz.


• Konular kısmında ise ders boyunca sırayla hareket yeteneğine sahip ileri / geri ok düğmelerini kullanarak ya da rastgele erişmek istediğiniz dersleri görüntülemek için sol gezinme çerçevesini kullanarak gezinebilirsiniz.


• Sol taraftaki menüden “konular” düğmesine tıkladığınızda bu derste öğreneceğiniz içeriğin başlıklarına erişebilirsiniz. Başlıklara tıkladığınızda ekrana orta pencerede konu ekrana gelecektir. Sol alt köşede bulunan "Resim" düğmesine tıkladığınızda konuyla ilgili 2 boyutlu bir animasyon resim gelecektir.

Resim üzerinde herhangi bir organa tıkladığınızda o organın rengi değişecek ve küçük bir kutu içinde organın adı ile kısa bir açıklama gelecektir. Organ ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz “Yazının devamı” bağlantısına tıkladığınızda bilgiler resmin yerine açılacaktır.

Tekrar resme erişmek istediğnizde yine resim düğmesine tıklayabilirsiniz.


• Vaka tartışması düğmesini kullanarak bizim vereceğimiz ya da sizin tartışmak istediğiniz vakaları dersin öğretim üyesi ile veya arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz.


• İletişim kısmında dersin öğretim üyesi ve siteyi tasarlayan ve teknik destek sunacak olan kişilerin iletişim bilgilerine erişebilir ve onlarla haberleşebilirsiniz.